Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

CSN

Centrala studiestödsnämnden

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall. Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här. Vi är en mindre myndighet med spännande utmaningar inom IT. Vill modernisera oss och behöver få in nya idéer och tankar från en ”ny” generation.

IT-avdelningen ansvarar bland annat för drift, förvaltning och utveckling av myndighetens IT-system. IT-avdelningen har även ansvar för myndighetens it-säkerhetsstyrning. Det finns tre enheter vid avdelningen; enheten IT-Styrning och stöd, IT-Tjänsteutveckling och IT-Infrastruktur och drift.
På CSN:s IT-avdelning är vi stolta över att leverera kundanpassade och moderna IT-lösningar för att göra studier möjligt. Vår IT-avdelning består av cirka 160 medarbetare som jobbar tillsammans i olika team. Vi tar oss an vårt uppdrag med stort engagemang och lojalitet. Det bidrar bland annat till att vi ständigt kan stärka vår kompetens och utveckling inom avdelningen.
Nu söker vi dig som är Tekniksprångare som gillar du kombinationen av samhällsnytta, jobba med ny teknik och vill vara delaktig i hur vi ska fortsätta utveckla oss så kan detta vara något för dig.
Du är intresserad av att få en inblick i ITs verksamhet på CSN.