Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Electrolux

En världsledare inom vitvaror och apparater för hushåll och professionella användare

Electrolux är ett av de världsledande varumärkena inom vitvaror och apparater för hushåll. Vi gör produkter som är innovativa, omsorgsfullt utformade och enkla att använda, allt för att underlätta människors vardag. Hållbarhet är en av våra viktigaste prioriteringar och därför utvecklar vi energi- och vattensnåla vitvaror som bidrar till en bättre värld. Våra kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, ugnar, spisar, dammsugare och andra småapparater säljs under varumärken som Electrolux, AEG and Frigidaire. Vi är mer än 55 000 anställda över hela världen, vi säljer mer än 60 miljoner hushållsmaskiner per år i mer än 150 länder. År 2018 var omsättningen 124 miljarder kronor.

Våra produkter bygger på innovation, design, teknik och hållbarhet. För att fortsätta att vara ett världsledande företag söker vi efter duktiga personer som är med och utvecklar företaget. Genom Teknikspånget vill vi ge ungdomar möjlighet att lära sig mer om oss och bli inspirerade inför fortsatta studier och en yrkeskarriär hos Electrolux. Genom Tekniksprånget vill vi också visa vilka olika intressanta och spännande arbetsuppgifter ingenjörsyrket innehåller. Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare med kompetens, passion och driv. Vi hoppas att träffa sådana i Tekniksprånget!

På Electrolux får du arbetskamrater från hela världen. Du får arbeta på utvecklingsavdelningen av nya hushållsapparater, framförallt med prototyptestning och en del administrativa uppgifter”. Företagskulturen värnar både innovation och samarbete – såväl över avdelnings- som nationsgränser.

Inom Electroluxkoncernen värnar vi säkerhet, kvalitet, konsumentinsikt, innovation, design och hållbarhetsarbete. Våra talangfulla medarbetare ges möjlighet till både yrkesmässig och personlig utveckling med möjligheter till internationella kontakter. Är du teknik intresserad och har en passion för innovation så finns vi här.

Vi är nyfiken på dig. Är du nyfiken på oss?