Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hogia

Mjukvaruutveckling hos utpräglat entrepenörsbolag

Hogia-gruppen består av 27 bolag i fyra länder. Med programvaror och kompletta IT-lösningar som gemensam nämnare bedriver Hogia i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportlösningar.

Vi utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen växt till 600 anställda med kontor i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien. För Hogia-gruppen är medarbetarna den i särklass viktigaste resursen. Vi söker ständigt kontakt med människor som kan bidra med att göra oss ännu bättre.

Genom Tekniksprånget vill vi visa upp hur spännande det kan vara att arbeta i en kunskapsintensiv miljö. Vi vill ge unga talanger erfarenheter de kommer ha nytta av i sin framtida karriär och förhoppningsvis lära känna morgondagens medarbetare.