Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

JM

Skriv historia med oss

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Läs mer på https://www.jm.se/

Väljer du att utbilda dig till ingenjör är möjligheterna på JM många. Hos oss kan det leda till arbeten som arbetsledare, platschef, projektledare, arbetschef, projekteringsledare, entreprenadingenjörer och VD för att nämna några viktiga roller. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Varje år ger vi ungdomar möjlighet att prova på spännande och framtidsinriktade arbeten på JM. Det gör vi genom att erbjuda både praktik, examensarbeten och traineeplatser. Tekniksprånget ger oss en bra möjlighet att lära känna dagens gymnasister och berätta om intressanta och spännande arbetsuppgifter för ingenjörer. I år erbjuder vi tekniksprångsplatser i Stockholm/Uppsala och Malmö.

Som praktikant på JM får du veta hur man bygger bostäder. Du får en bra inblick i hela byggprocessen, allt från förvärv av mark till det att kunden flyttar in. En del av din praktik kommer du göra ute på ett bygge och får då möjlighet att delta i själva produktionen. Där kommer du också i kontakt med många skiftande yrkesroller. Vi söker dig som är intresserad av framtidens bostäder och bostadsområden och det är bra om du är morgonpigg då vi ofta startar dagen klockan 6.30.