Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

NRC Group

Vad gör en järnvägsingenjör egentligen?

Hos NRC Group får du som Tekniksprångare verkligen se hur det är att arbeta inom järnväg, och lägga grunden för en hållbar framtid!

På NRC Group är Entreprenadingenjören en väldigt viktig roll, lite som en spindel i nätet. I tätt samarbete med Platschefen kommunicerar Entreprenadingenjören med kunder, leverantörer, externa och interna resurser. Du kommer att få ta del av en rad olika spännande uppgifter: Allt från uppstarter med framtagning av projekt-unika dokument till tidsplanering, riskbedömningar och miljö-/kvalitetsredovisningar. Du kommer även få vara med och se hur man sammanställer tid- och resursplaner, tar fram produktionskalkyler och prognoser för ekonomiskt utfall samt hur man tar fram underlag för fakturering av kontrakts- och tilläggsarbete.
NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Genom det jobb vi gör så skapar vi en grönare infrastruktur, och vi vill utveckla ett hållbarare sätt för oss och branschen att arbeta på. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder många utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet och vår företagskultur präglas starkt av våra värderingar – omtänksamhet, pålitlighet och företagsamhet – vilket du kan läsa mer om på vår hemsida.

Nyfiken på att veta mer om oss som jobbar på NRC Group idag? Kolla gärna denna sida med filmer från vår verksamhet: www.nrcgroup.se/karriar