Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Perbellum

Ingenjörstjänster i Svergie

Perbellum Ingenjörsbyrå är experter in om komplexa miljöer och erbjuder ett brett utbud av ingenjörstjänster: projektledning, installationsledning, provningsledning, byggledning, tekniska specialister och byggledning. Vi har kunder av alla storlekar men merparten av våra uppdrag är för stora kunder som: Trafikverket, Mac Gregor, Västfastigheter, Göteborgs Stad, Worley, Perstorp & APPLY Emtunga. Vi arbetar ofta som beställarrepresentant vid stora projekt eller inom beställarens organisation i mindre projekt eller löpande verksamhet. Vi har god vana av komplexa projekt styrda av kundstandarder och branschregelverk med höga krav på intern koordinering mellan discipliner och noggrann uppföljning av tidplaner. ABK09, ABT, AMA, ECI kontrakt och samverkansprojekt är vi väl bekanta med såväl som andra kontraktsmodeller på internationell nivå.

Perbellum har en enkel och flexibel struktur som ger en låg overheadkostnad vilket innebär att vi kan återinvestera i våra medarbetares utveckling eller våra anpassade system som förenklar vår administration inom allt från tidrapportering till egenkontroll i projekt.

Vi är måna om att hushålla med kundernas resurser, ser man marknaden som ett ekosystem så kan man lätt se de långsiktiga fördelarna med att hushålla med kundernas resurser då det är dem vi lever av. Vi har byggt på en stabil grund av eget kapital och driver bolaget helt utan banklån eller krediter och har gjort sedan starten i september 2015, tillväxt finansieras av egen försäljning. Vi eftersträvar en stark kassa för att kunna tänka långsiktig även vid sviktande beläggning. Ägarna arbetar inom bolaget därför möjliggörs investeringar och strategier som är långsiktiga. Vår organisation är platt och har korta beslutsvägar som ger en stor flexibilitet för att snabbt kunna anpassa oss för att möta utmaningar och kunders önskemål, vi anpassar oss efter marknaden det är en grundsten i vår filosofi. Lika viktigt är öppenhet inom organisationen, Vi ger anställda insyn och därmed förståelse i driften av ett konsultbolag samtidigt som de får möjligheten att påverka och synas. Trygghet erbjuder vi genom att verka inom ett flertal antal olika branscher för att undvika att bli sårbara för konjunktursvängningar.