Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

RISE

Driv framtidens innovationer med oss!

Är du intresserad av teknik, digitalisering, hållbarhet och problemlösning – eller alltihop i kombination? Hos oss jobbar ingenjörer och naturvetare tillsammans med samhällsvetare och ekonomer med nya lösningar för en hållbar framtid!

Som praktikant hos RISE Research Institutes of Sweden får du möjlighet att pröva på hur det fungerar att utveckla teknik, produkter, material och tjänster i något av våra stora tekniska lab, digitaliseringsstudios eller i ett forskningsprojekt. Vi jobbar med allt från digitala lösningar för vård, hälsa, mobilitet och autonoma fordon till brandsäkerhet, livsmedel, medicinteknik, 3D-printing, förnyelsebara material, energi och mycket, mycket mer.

RISE, Research Institutes of Sweden har 2700 anställda på 30 platser i Sverige och även utomlands. Vi ägs av svenska staten och har som övergripande uppdrag att bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv och en hållbar samhällsutveckling. Våra kunder finns inom nästan alla branscher både i Sverige och internationellt. Vi jobbar också med myndigheter och andra offentliga aktörer som kommuner, städer och regioner. Läs mer på www.ri.se!

Välkommen att söka till oss!