Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sanmina

Jobba med den senaste elektroniken

På Sanmina i Örnsköldsvik är vi 330 personer som jobbar med att tillverka elektronik och montera produkter till kunder som finns inom branscherna medicin, industri eller försvar. Våra kunder finns i Europa. Vi är måna om att de produkter vi gör skall vara tillverkade på bästa möjliga sätt. Vi jobbar alla i samma byggnad vilket gör att ingenjörerna har nära till produktionen och vice versa. Sanmina är en stor koncern med ca 45.000 anställda totalt, amerikanska ägare, och tillverkning inom flera branscher och länder. Vi har en slogan som gäller både våra produkter och oss och dig: What we make, makes a difference.

Vi har många duktiga montörer och för att kunna fortsätta tillverka produkter på ett smart och säkert sätt behöver vi fler kunniga ingenjörer. Om du är intresserad av elektronik och/eller mekanik finns mycket intressant att se och lära hos oss. Du kommer att få följa någon, eller några, av våra ingenjörer och du kan få hjälpa till med några enklare saker. Det kan handla om att förbereda underlag till en ny produkt så att det går att tillverka den på bästa sätt eller att ta fram en CAD-ritning på ett verktyg som vi sen kan printa i vår 3D-skrivare.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan. Kanske blir just du en av våra kluriga ingenjörer om några år?