Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

SF Studios

Ingenjörspraktik hos ett av världens äldsta filmbolag

SF Studios är ett av världens äldsta och mest välrenommerade filmbolag, och distribuerar även film över hela Norden. SF Anytime är en del av SF Studios och grundades 2002, och är idag den ledande video on demand-tjänsten i Norden och Baltikum. SF Studios driver även den digitala tjänsten SF Kids, och utvecklar båda tjänsterna hela tiden med nya spännande funktioner och bättre kundupplevelser.

Vi vill genom att medverka i Tekniksprånget motivera fler ungdomar att läsa vidare efter praktiken hos oss samt öppna ögonen för en dynamisk och spännande bransch! Svensk Filmindustri ligger i framkant vad det gäller att leverera digitala mediatjänster till kunder över hela Norden i form av videobutiken SF Anytime och den nylanserade barntjänster SF Kids Play.

Vi strävar dessutom hela tiden efter att vidareutveckla våra tjänster för att kunna erbjuda bättre och bättre upplevelser. Ett kritiskt moment i det här är att säkerställa att våra tjänster möter och infriar våra kunders höga förväntningar vad gäller kvalitet och upplevelse. Vi söker därför efter dig som både har stort intresse av media och video och av all form av testning av digitala tjänster, både i en webb-, TV- och mobiltelefonmiljö. Är du dessutom intresserad av automatisering samt har viss bakgrund inom utveckling så är det ett plus! Som person bör du vara strukturerad, vara tekniskt intresserad och via en stark egen drivkraft kunna ta ansvar själv.

Vi ser fram emot din ansökan!