Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stena Recycling

Nordens ledande återvinningsföretag

Stena Recycling är Nordens ledande återvinningsföretag med ca 1600 medarbetare runt om i Sverige. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Vill du vara med oss och göra skillnad för både våra kunder och för miljön?

På Stena Recycling återvinner vi och förädlar resurser som blir till nya råvaror och som levereras till industrier över hela världen. Där andra ser avfall, ser vi möjligheter. Vår utgångspunkt är att vi tillsammans med våra kunder och partners skapar hållbara, cirkulära värden som leder till ett effektivare resursutnyttjande. Här kan du se mer av hur vi på Stena Recycling arbetar: https://www.youtube.com/watch?v=MC9MgRDByQQ

Genom Tekniksprånget vill vi vara med och visa den bredd av möjligheter som en ingenjörsutbildning leder till. Vi ser vår chans att träffa unga, drivna människor – förhoppningsvis våra framtida kollegor! För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att vara nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att bidra med energi och engagemang medverkar man till en god arbetsmiljö. Vi är alltid i behov av intresserade och drivna medarbetare – vi ser fram emot att träffa er genom Tekniksprånget!