Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stockholm Vatten och Avfall

Vill du vara med och säkerställa funktionen på en av samhällets viktigaste infrastrukturer?

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Enheten för IT-Teknik sitter i nya fräscha lokaler i Ulvsunda och ansvarar för planering, drift och underhåll av den tekniska infrastrukturen för hela Stockholms Stads anläggningar av vatten, avlopp, ledningsnät och avfallshantering.

I vårt uppdrag ingår att installera och att sköta drift och underhåll av nätverksutrustning, servrar och datorarbetsplatser. Systemen vi underhåller och supporterar är mycket avancerade och har höga krav på säkerhet. Det innebär stort ansvar och roliga arbetsuppgifter. – och nu söker vi dig med ett genuint intresse för IT – gärna med gymnasieutbildning inriktning IT eller motsvarande – för praktik på vår avdelning.

Här kommer du bla. få jobba med tekniska ritningar, nätverksdrift och få följa med ut till anläggningarna. Självklart tar du ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du är en glad och öppen person som tycker det är kul att möta olika människor.

Har du IT-intresse, är nyfiken och trivs med att jobba under eget ansvar såväl som i grupp? Då vill vi att du söker till oss!