Go to main content Go to main menu

Chematur Engineering

Med världen som arbetsfält

Chematur Engineering AB i Karlskoga är ett ingenjörsföretag som marknadsför och säljer kemiska processanläggningar över hela världen. Anläggningarna baseras på egna teknologier inom petrokemi, etanolkemi och blekkemi. Det är hög teknisk nivå på det vi gör och vi förmedlar det svenska miljö- och säkerhetstänkandet till våra internationella kunder.

Vad gör egentligen en ingenjör? Hos oss får du som Tekniksprångare se hur det är att som projekteringsingenjör designa kemiska processanläggningar. Arbetet sker tillsammans med erfarna och engagerade kollegor i en internationell miljö där du får delta i ett utmanande och stimulerande arbete med utrymme för egna initiativ.

Syftet med vår medverkan i Tekniksprånget är att vi hoppas träffa unga människor och kunna bidra till deras framtida utveckling som ingenjör. Chematur Engineering kan erbjuda spännande och omväxlande arbetsuppgifter inom ingenjörsyrket. Vi söker konstant duktiga medarbetare med ambitioner, intresse och driv. Förhoppningen är att en praktikplats hos oss kan bli början på ett långt och lyckat samarbete.

Det är en fördel om du känner dig bekväm med engelska då en stor del av vår kommunikation är på engelska och att i stort sett alla våra kunder finns utanför Sverige, mestadels i Asien.
Låter det intressant - då är detta absolut något för dig!

Se vår film om Chematur.

Låter Chematur spännade?