Go to main content Go to main menu

Ericsson

Vill du vara med på vår resa mot det uppkopplade samhället?

Kanske läser du den här annonsen på din mobil, på väg till skolan? Kanske lyssnar du på musik via mobilen också eller såg precis en video på Youtube. Då har du redan kommit i kontakt med oss.

För det är det vi på Ericsson gör – via din mobil, ipad eller annan enhet ansluter vi dig till allt som världen har att erbjuda – ringa din kompis, lyssna på musik eller dela dina instagramposts. Och du är inte ensam, varje dag så går 40% av världens mobiltrafik går via Ericssons nätverk som är hjärtat i vår verksamhet. Vi på Ericsson vill bygga en innovativ, hållbar och uppkopplad värld genom att skapa teknik som är lätt att använda, skala och anpassa. Våra nätverk ligger till grund för 5G och 5G är framtiden. 5G kommer möjliggöra självkörande bilar, lägre latency vilket resulterar i bättre uppkoppling när du gamear, kollar på netflix och att läkare kan operera på avstånd. Förutom 5G, skapar vi och använder moln- och AI-lösningar som är i toppklass, så om du vill bygga och skapa mjukvaru- och hårdvarulösningar som berör 40% av världens befolkning är du på rätt plats. Är du osäker på vilken ingenjörsinrikning du ska välja? Eller funderar du på om du ens vill bli ingenjör? Vi på Ericsson erbjuder dig som Tekniksprångare projekt där du får testa på hur det är att jobba som ingenjör och ta reda på vad du brinner för. Vi vill ge dig möjligheten att arbeta med erfarna ingenjörer och experter inom det området du gör ditt projekt inom men ser även till att du får träffa andra typer av ingejörer så att du kan få en helhetsbild över vad man faktiskt kan göra som ingenjör hos oss Ericsson är ett globalt bolag med verksamhet i mer än 180 länder med huvudkontor i Stockholm. Vi värdesätter varandras olikheter och arbetar aktivt för att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga och trivs i grupparbeten. Vi ser gärna att du har en stark nyfikenhet för framtidens tekniska lösningar och kunskaper inom programmering är meriterande. För dig utan teknisk bakgrund erbjuder vi även projekt inom social och hållbar utveckling. Ericsson är ett stort företag med utvecklingsmöjligheter inom många olika områden, av den anledningen söker vi Tekniksprångare med varierade utbildningsbakgrunder och intressen.

Ansök till Tekniksprånget på Ericsson – och låt oss visa dig hur du kan vara med och bygga framtidens teknologi!

Låter det intressant?