Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

2047 Science Center

En kunskapsarena inom teknik och naturvetenskap

2047 Science Center är ett av 20 science centers i Sverige. Vi är en kunskapsarena inom naturvetenskap, teknik och matematik och fungerar som ett nav mellan skola, akademi och näringsliv i syfte att stärka framtidens kompetensförsörjning. Vi har en välbesökt experimentmiljö som tar emot mer än 50 000 besökare årligen där besökarna får testa och inspireras av våra olika experiment.

Vi bedriver spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter för skolans alla årskurser och genomför kompetensutvecklingsinsatser för lärare både på vårt science center och ute på skolor. Vi lever under devisen ”Det blir viktigt när det är på riktigt” och vi strävar efter hållbarhet och mångfald. Det här och mycket annat gör 2047 Science Center till en spännande arbetsplats.

Vi söker dig som gillar att vara i händelsernas centrum och har ett intresse för Naturvetenskap och teknik som du gärna delar med dig av till andra.

Vår verksamhet är i ständig förändring och i takt med det så utvecklar vi vår experimentmiljö. Innehållet i din praktik kommer därför styras av vilka utvecklingsprojekt vi arbetar med under den period du är hos oss.

Hos oss på 2047 SC kommer du att vara en del av experimentmiljöns teknikgrupp och på så sätt få möjlighet att se hur vi arbetar både framför och bakom kulisserna.

Låter det intressant?