Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Praktisera som ingenjör på ABB

Ledande inom kraft- och automationsteknik

Människor har alltid försökt göra saker effektivare. Vi har lyckats övervinna många problem och utvecklat ett stort antal revolutionerande lösningar. Nu står vi inför den största utmaningen hittills; hur kan vi använda energi mer effektivt?

ABB har över 145 000 anställda i ungefär 100 länder. I Sverige har ABB nästan 9000 medarbetare och finns på mer än 30 orter. Det gör att du får många möjligheter, både för din karriär och för din personliga utveckling hos oss. Du kommer också få jobba med teknik som verkligen ligger i världens absoluta framkant.

På ABB delar vi en och samma vision: att skapa en bättre värld. Vi jobbar allihop med produkter och lösningar som utvecklats för att hantera vår planets resurser smartare och effektivare på en daglig basis. Delar du vision? Då kommer du att trivas på ABB.

Vi på ABB satsar på att attrahera och behålla engagerade och kompetenta människor och erbjuda våra medarbetare en attraktiv, global arbetsmiljö. Genom Tekniksprånget har vi möjlighet att visa upp vilka olika spännande och utvecklande arbetsuppgifter som finns också för duktiga personer som har avslutat gymnasieskolan men ännu inte börjat studera på högskolan.

Genom Tekniksprånget vill vi också visa mångfalden och valfriheten av vad en ingenjörsutbildning leder till. Genom Tekniksprånget får vi en chans att träffa unga människor och vara en del i deras utveckling. Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare med kompetens, passion och driv, och vi hoppas att vi träffar er genom Tekniksprånget!

På ABB har vi bland annat utvecklat energieffektiva industrimotorer och tagit fram tekniken som krävs för att transportera förnyelsebar energi över långa avstånd med minimala förluster. Genom praktik på ABB kan du också vara med och skapa ett hållbart samhälle samtidigt som du lägger första stenen till grunden för din framtida karriär.

Låter det intressant?