Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Atlas Copco

Med fokus på innovativa produkter och tjänster

Vi är en världsledande industrikoncern som levererar hållbara lösningar för att öka våra kunders produktivitet. Vi gör det med hjälp av innovativa produkter och tjänster inom kompressorer, industriverktyg/monteringssystem, vacuumteknik och produkter för bygg/infrastruktur.

Atlas Copco grundades 1873 och har över 145 års erfarenhet av nytänkande inom hållbar produktivitet.

Som ett globalt företag ställs vi inför spännande utmaningar varje dag, stora som små. Vår kultur är baserad på gemensamma erfarenheter och delande av kunskap, innovation som drivkraft i allt vi gör, samt ett starkt fokus på våra kunder och deras behov. Våra produkter och tjänster säljs under olika varumärken i över 180 länder, och vi har tillverkning i över 20 länder. Förra året hade vi drygt 50 000 anställda globalt.

En praktikplats på Atlas Copco kommer att ge dig en god inblick i vår verksamhet. Du får en uppfattning om vad det innebär att arbeta i ett team, och i ett internationellt företag. Och det säger sig självt, det kommer vara en viktig erfarenhet för dig inför dina framtida studier på högskolan och i din fortsatta karriär.