Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Autoliv

Världens största bilsäkerhetsföretag

Autoliv Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag. Företaget utvecklar och tillverkar bilsäkerhetssystem till alla större biltillverkare i världen. Autoliv har 64 anläggningar med mer än 68 000 medarbetare i 27 länder. Dessutom har Autoliv 14 tekniska centra i 10 länder runt om i världen med 20 krockbanor, vilket är fler än något annat bilsäkerhetsföretag. Koncernens försäljning var under 2020 c:a 7,4 miljarder dollar. Bolagets aktier är noterade på New York Stock Exchange (NYSE:ALV) och dess svenska depåbevis på NASDAQ OMX Stockholm (ALIV SDB).

Vi vill vara en del av Din utveckling!

Vi är med i Tekniksprånget för att vi vill träffa unga människor och vara en del av din utveckling. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter inom ingenjörsyrket och är alltid i behov av duktiga medarbetare med ambitioner, nyfikenhet och driv. En praktikplats hos oss kan vara en början på ett långsiktigt samarbete oss emellan.

Är du nyfiken på teknik och på hur morgondagens bilar kan bli ännu säkrare och mer självkörande? Vill du få en inblick i hur just du kan bidra till det gemensamma arbetet i en världsledande fordonssäkerhetskoncern? Vill du få en bra erfarenhet inför fortsatta studier och karriär. Då ska du söka praktik på Autoliv.

Som praktikant hos oss får du en möjlighet att arbeta inom till exempel produktutveckling, design eller test.

Testa ingenjörsyrket hos Autoliv