Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

BDX

Framtidsbyggare

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till entreprenad- och industritjänster. Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Vi arbetar också med jämställdhet varje dag. Vi tror nämligen inte att kompetens sitter i om man är tjej, kille eller obestämt.
Vi tror också på att ålder, etnicitet, sexuell läggning, funktionsvariation eller religion inte har något med kompetens att göra. Kompetens sitter hos personen och ingen annanstans.

Vi vill att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. Hos oss har du goda möjligheter att göra det genom att jobba tillsammans med olika kollegor med stor bredd i erfarenhet och kompetens.

Gör Tekniksprånget på BDX