Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Beijer Byggmaterial

IT på Svergies största bygghandel

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

På Beijers Servicekontor i Sollentuna, Stockholm samlas specialistkompetenser inom olika funktionsområden i en fartfylld och spännande miljö. Kunden är central och kulturen har högt i tak. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Att vi bygger dom som bygger definierar allt vi gör. Som Servicekontor är vårt viktigaste uppdrag att säkerställa bästa möjliga service till kunder och medarbetare runt om i Sverige, både när det kommer till operativ support som utveckling av vårt erbjudande till kund och medarbetare. Här samlas och samarbetar därför avdelningar såsom Marknad, E-handel, IT, HR för att nämna några. Beijers Servicekontor håller till i nybyggda lokaler med fräscha, öppna kontorslandskap med ytor som välkomnar både samtal och reflektion.