Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bevi AB

Ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering

BEVI är ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av elmotorer, generatorer, transmissioner, kraftelektronik, komponentmaterial, startutrustningar och utför service på elektriska maskiner upp till 20 ton.

Som specialister på drivsystem är vi alltid i rörelse och ligger i absolut framkant både vad gäller produktutveckling och kvalitet. Sedan 1931 har vi tillverkat elmotorer till olika industrier världen över.
BEVI är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Kina med en omsättning på 400 miljoner med ca 90 anställda. Vi levererar även till Estland, Litauen och Sydkorea via distributörer. BEVI-gruppen ägs av Addtech AB, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern bestående av cirka 3000 anställda inom 130 självständiga bolag, som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder i 20-talet länder.

BEVI kan erbjuda dig en plats inom Tekniksprånget där vi kan ge dig en inblick i ett litet men högteknologiskt företag där dina intressen kommer kunna styra. Bevi som företag är i framkant av elektrifieringsresan då vi tätt arbetar med utveckling för ledande fordonstillverkare och forskning samtidigt som vi ser till att hållbart restaurera och utveckla befintlig förnyelsebar elproduktion.

Praktisera på Bevi