Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Billerud

Vi kan erbjuda din karriär en smartare förpackning!

WHAT IF- Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

WHAT IF- Tänk om förpackningar kan göra skillnad? Vad är egentligen en bra förpackning? Och hur kan den bidra till ett bättre samhälle? På Billerud inspireras vi av den här sortens frågor varje dag. Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Det går säkerligen inte en dag utan att du kommer i kontakt med några former av förpackningar. En hel del är irriterande. Andra praktiska och tilltalande. Till och med iögonfallande. Och så finns det de som är riktigt smarta. Som imponerar med sin funktionella och attraktiva design, sin användarvänlighet och sitt miljövänliga material. Vi har visserligen funnits länge, men ser ändå bara början på de möjligheter som finns med smartare förpackningslösningar. Med spännande produkter och innovation som till exempel Billerud FibreForm® banar vi vägen för något helt nytt. Och på våra utvecklingslabb testar vi fler revolutionerande idéer.

Billerud misson är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att göra detta krävs engagerade lagspelare med rätt driv, professionalism och den innovationskraft och kreativitet som gör verklig skillnad för framtiden. Människor som vågar ta för sig. Gör du?

Vill du göra något riktigt smart för din framtid? Sök dig då till oss på Billerud. Vår informella kultur uppmuntrar till att våga tänka nytt, samarbeta, känna ansvar och skapa värde, både internt och externt ger det en grund till en spännande och innovativ arbetsmiljö där mångfald och allas lika värde respekteras

För oss inom Billerud är en viktig framgångsfaktor hur vi ska attrahera, utveckla och behålla de kompetenta medarbetare som vill vara med och bygga den framtid vi siktar emot. Av den anledningen är Tekniksprånget en viktig komponent i att trygga försörjningen av den framtida kompetensen i form av att bidra till att vi kan utveckla ett teknikintresse hos ungdomar som vi i bästa fall kan bli en framtida arbetsgivare för.

Gör praktik på Billerud?