Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

ByggDialog

Sveriges ledande partneringentreprenör

ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är ett företag med stark tillväxt, som idag har 320 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor.

Vi vill dock bli fler kvinnor och ha större mångfald i byggbranschen och så även hos oss på ByggDialog. Vi vill ge dig som är nyfiken på att jobba som ingenjör i byggbranschen i framtiden chansen att prova på hur ett sådant arbete skulle vara i praktiken.

Till hösten söker vi en praktikant till våra byggprojekt i Karlstad med omnejd.

Hos oss får du vara med och se hur vi driver våra byggprojekt allt ifrån tidsplaner, ekonomi, arbetsledning och samordning. Under praktiken får du gå bredvid en av våra byggingenjörer för att få en inblick i hur arbetsvardagen ser ut, delta på möten, jobba med projektspecifik administration etc.

Låter det intressant?