Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Cloetta

Ett företag som gör människor glada.

Cloetta har en lång historia i Sverige och i Ljungsbro. Cloetta grundades 1862 och redan 1873 etablerade sig bröderna Cloetta i Malmö och 1901 byggde de fabriken i Ljungsbro och med det växte även samhället fram. Här tillverkas många välkända varumärken, såsom Kexchoklad, Ahlgrens bilar, Plopp, Sportlunch, Polly och Juleskum. Vi är det ledande konfektyrbolaget i Norden och Holland idag och säljer våra produkter i över 50 länder världen över.

Våra omtyckta och älskade produkter skulle inte finnas på marknaden om det inte vore för de människor som arbetar på Cloetta. Att jobba med snabbrörliga konsumtionsvaror innebär att det händer mycket hela tiden. Marknaden blir alltmer internationell och konsumenterna mer och mer intresserade av vad de äter, så vi arbetar ständigt med att ta fram nya attraktiva nyheter. På Cloetta arbetar vi inom hela kedjan, från idé till tillverkning och försäljning, så därför finns det en rad olika tjänster hos oss.

Vårt mål är att skapa en produktion i världsklass och för att göra det behöver vi en produktion full av talanger. Kanske är du en av våra framtida medarbetare?

Vi vill erbjuda dig som praktikant på Cloetta en spännande vardag i en rolig bransch. Vi är cirka 320 medarbetare som jobbar med alltifrån produktion, teknik, underhåll, ständiga förbättringar, kvalitet, HR och produktutveckling. Att ha kul på vägen är viktigt och vi letar efter dig med positiv attityd, ödmjuk inställning och stort engagemang. För att trivas behöver du vara driven och gilla att ta egna initiativ.

Praktisera på Cloetta