Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

CPAC Systems

Välkommen till vår värld

CPAC Systems utvecklar framtidens produkter inom automation, styrning, X-by-wiresystems, HMI, hybridutveckling, connectivity/telematik och vi gör det på vårt sätt. Att vi vågar vara annorlunda innebär att vi hittar andra lösningar som gör livet lättare för användaren av våra produkter. För lastbilschauffören, grävmaskinisten och asfaltsläggaren. För busschauffören, sopbilsåkaren och båtägaren. På vårt kontor föds idéer som blir till verklighet, vi är ingenjörer som älskar vårt jobb och som har en gemensam vision om att göra saker lite snabbare, lite bättre och framför allt lite annorlunda. Vi är stolta över vår kultur, att vi är inkluderande, att vi ger varandra ansvar och en möjlighet att växa även på ett personligt plan. Att vi har kul ihop. Både när vi utvecklar, testar och lanserar våra produkter och när vi kör ett svettigt pass på gymmet.

Vi på CPAC har ett nära samarbete med Chalmers och tar in ett stort antal studenter som jobbar extra både under terminen, sommaren och gör sitt examensarbete hos oss. Därutöver är vi engagerade i Tekniksprånget och tar varje termin in ett nytt gäng teknikintresserade ungdomar som kan bidra med ett kreativt ungt sinne och samtidigt lära sig mer om teknik.

Praktisera på CPAC

citat tecken

Min tid som tekniksprångare är något som jag alltid kommer att minnas! Jag fick chansen att komma till ett underbart företag och fick så otroligt mycket kunskap som jag kommer att ha med mig framöver. Det roligaste var att vi tekniksprångare fick ta så mycket ansvar. Arbetsuppgifter som jag aldrig trodde att jag skulle klara av, klarade jag. Jag fick verkligen pröva på teknikvärlden på riktigt. Min tid på CPAC fick mig att bli mer säker på att jag vill gå en ingenjörsutbildning och tanken är att jag redan till hösten skall börja studera. Jag har nu sökt in och är supertaggad på att börja plugga till ingenjör.

Emilia Leek | tekniksprångare på CPAC 2017