Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Efterklang

Part of AFRY

Efterklang är en pålitlig partner för alla frågor som rör ljud, akustik och vibrationer. Vi är kreativa, något nördiga och alltid roliga att vara med! Vårt namn må vara nytt, men grunden är byggd på över 60 års verksamhet i Skandinavien!

Efterklang är en del av AFRY, ett globalt företag med 19,000 anställda som arbetar med infrastruktur, industri och energi runt om i hela världen. Hos oss arbetar över 130 ingenjörer och designers på något av våra 19 kontor i Sverige, Norge och Nederländerna – våra projekt finns dock över hela världen.

Vi är bland de absolut största kompetenscentra inom akustik, ljud och vibrationer i världen, och är alla samlade i en och samma internationella affärsenhet som är framgångsrik tack vare samarbete, erfarenhetsutbyte och prestigelöshet. Vi vill förändra den traditionella akustikbranschen i grunden! Med avstamp i vetenskapen, kryddat med mycket kreativitet och design tar vi ansvar för hela ljudupplevelsen – från början till slut, och skapar optimala ljudmiljöer som uppfyller krav, skapar stolthet och är anpassade till alla budgetar. Vi står redo för att förbättra vardagen för alla som är villiga att lyssna!

Låter Efterklang spännande?