Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

Bygger för morgondagens samhälle

Välkommen som praktikant på Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö, det ledande energi- och miljötjänsteföretaget! Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i. Både idag och imorgon.

Hållbarhet är viktigt för oss, och som medarbetare får du möjlighet att göra skillnad. Tillsammans får vi vardagen att fungera för 100 000-tals människor i Eskilstuna och Strängnäs. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, biogas, stadsnät, återvinning och vatten- och avlopp. Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. De verksamheter som våra medarbetare sköter driften av har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor, varav EEM står för 1,3 miljarder och SEVAB för 500 miljoner.

Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com. Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare med våra drygt 500 medarbetare. Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet och strävar efter att alltid vara nära, modiga, schyssta och pålitliga. Vi arbetar i en spännande och föränderlig bransch där vi framöver ser ett behov av många olika kompetenser inom ett flertal verksamhetsområden. Så ta chansen att få en inblick i Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö, en arbetsgivare som kommer behöva kanske just dig och din kompetens framöver. Se filmen om oss som arbetsgivare på esem.se/vilka-aer-vi/.

För att passa som praktikant hos oss vill vi att du är en person som tar egna initiativ, är nyfiken på samhällsviktiga verksamheter och är målinriktad. Välkommen!

Låter det intressant?