Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Firefly AB

Världsledande inom förebyggande brandsäkerhet

Firefly är ett svenskt innovationsdrivet bolag med stor passion för briljanta high-tech lösningar för brandskydd inom processindustrin. Vi skyddar tillverkningsprocesser runt om i världen som sparar tid och pengar åt våra kunder men det allra viktigaste är att vår teknik minimerar risken för explosioner och bränder vilket bidrar till säkrare arbetsplatser för människor världen över. Bolaget har försäljning i mer än 80 länder och huvudkontoret är beläget i Hammarby Sjöstad. År 2018 omsatte bolaget 207 Mkr och företaget har drygt 80 anställda. Firefly är noterat på Nasdaq Stockholm First North.

Firefly har två affärsområden: Industriapplikationer och Infrasystem. Till affärsområdet Industriapplikationer hör skräddarsydda brandskyddssystem som övervakar industriella tillverkningsprocesser inom områden som träbearbetning, mjukpapper, livsmedel, biobränsle och återvinning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar.

Firefly ger dig som praktikant chansen att prova på att arbeta i ett bolag med en internationell puls som ligger i frontlinjen för teknikutvecklingen. Du kommer få en god inblick i bolagets verksamhet och har möjlighet att prova på att arbeta med mekanik, elektronik, CAD, programmering, dokumentation och testning samt IT.

Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant?