Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

FLIR

Spännande teknik och utveckling av nya produkter

FLIR är ett världsledande teknikföretag som utvecklar och tillverkar värmekameror. En värmekamera ser och mäter värmestrålning och kan upptäcka sånt som det mänskliga ögat inte kan se, även i fullständigt mörker. Våra kameror används vid exempelvis räddningsuppdrag, brottsbekämpning, energibesparing, säkerhetsövervakning och miljöskydd (samt av Jocke och Jonna vid spökjakt).

FLIRs svenska verksamhet finns i Täby strax norr om Stockholm. Många av våra medarbetare är ingenjörer och hos oss får du vara delaktig i team som förverkligar idéer till verkliga produkter. Vi erbjuder många olika ingenjörsdiscipliner vilket innebär att du kan arbeta med industridesign, elektronik, optik, mekanik, programvara, testning och appar mm. I Täby sker både produktutveckling och tillverkning och alla jobbar tillsammans – från idé till färdig produkt som sedan skeppas ut till kund.

Som tekniksprångare hos oss erbjuder vi dig, som är tekniskt intresserad, en möjlighet att vara del av en utvecklingsavdelning, på en arbetsplats med några av världens främsta experter, spännande och avancerad teknik och ett högt tempo. Företagskulturen är öppen, prestigelös och vi har roligt tillsammans!

Med närmare 200 ingenjörer i huset är vi övertygade om att vi kan ge dig en bra bild av hur vardagen för en ingenjör ser ut.

Låter det intressant?