Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

GKN Aerospace

Hjälp oss möjliggöra ett hållbart flyg för framtidens resande

Har du flugit någonstans de senaste åren? Då har du redan varit i kontakt med oss, våra produkter finns nämligen i mer än 90 % av alla större civila flygplan. Du kanske även läst om uppskjutningen av James Webb teleskopet i julas? Vi på GKN Aerospace var en bidragande faktor till denna händelse genom att utveckla och tillverka delar till raketmotorn.

GKN Aerospace är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar komponenter inom Rymd, Militärt och Civilt Flyg. I Trollhättan ligger fokus på tillverkning av just motorkomponenter samt att vi bedriver forskning på framtidens tillverkningsmetoder och motorer via vårt GKN Aerospace Global Technology Center.

Funderar du på att plugga till ingenjör men känner dig osäker? Hos oss får du möjligheten att prova på ingenjörsyrket på riktigt, genom att ta del av projekt på olika avdelningar. Under tiden hos oss kommer du få träffa många olika ingenjörer och höra deras historia om varför de valde ingenjörsyrket. Ingen resa är nämligen den andra lik.  

Flygbranschen står inför stora utmaningar i och med dess bidragande faktor till klimatförändringarna i världen. Vi på GKN Aerospace vill att man ska kunna fortsätta resa även i framtiden och därför fokuserar vi på att utveckla mer hållbara alternativ till dagens flygmotorer. Vill du vara med på resan? Sök Tekniksprånget hos oss.