Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Gränges

Teknik i framkant

Gränges Sweden AB är en världsledande leverantör av valsade aluminiumprodukter för bland annat värmeväxlarapplikationer.

Genom att erbjuda de mest avancerade produkterna och arbeta nära våra kunder för att utveckla nya innovativa lösningar, bidrar Gränges till mer energisnåla och miljövänliga värmeväxlare. Varannan bil som produceras i dag globalt innehåller material som vi har tillverkat. Inom material för lödda värmeväxlare är Gränges världsledande med en marknadsandel på cirka 20 procent. Hållbarhet är en naturlig del av Gränges kärnverksamhet och strategi. Vi strävar efter att minimera verksamhetens miljöpåverkan, upprätthålla hög affärsetik och skapa en säker och bra arbetsmiljö.

Vi på Gränges tror på individens bidrag till företagets framgång. Engagerad, handlingskraftig, innovativ och tillgänglig sammanfattar våra kärnvärden. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Så skapas förutsättningarna för Gränges ledande kompetens och för en framgångsrik karriär. Gränges är en global koncern med cirka 1800 medarbetare, börsnoterad på Nasdaq Stockholm. I Sverige finns produktionsverksamheten i Finspång, där även den globala forskningsenheten (R&I) ligger.

Genom tekniksprånget har vi möjlighet att visa upp spännande och utvecklande arbetsuppgifter och vi får en chans att träffa unga människor och vara en del i deras utveckling. Som praktikant på Gränges får du chansen att lära känna och lära av erfarna medarbetare med djup kompetens, stor erfarenhet och hängivenhet inför sina uppgifter. Gränges kallar detta industriell hantverks-skicklighet. Du kommer att få inblick i vår verksamhet och möjligheten att arbeta med våra projekt, produkter och tjänster.