Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Gunnebo Industrier

Ett marknadsledande bolag inom lyft-och materialhantering

Gunnebo Industrier är en del av The Crosby Group, ett marknadsledande bolag inom lyft-och materialhantering. Säkerhet, kvalitet och innovation har varit grunden för oss i mer än 250 år och tillsammans med våra starka varumärken och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

På fabriken i Växjö har vi samlat alla processer under ett och samma tak så här finns goda möjligheter för den som är intresserad av att utvecklas och lära sig hur det är att arbeta inom svensk industri och göra oss konkurrenskraftiga för framtiden. Smide är vår kärnprocess och från smidda detaljer förädlar vi sedan produkten med bearbetning, värmebehandling, ytbehandling mm.

Vi är ca 200 medarbetare i Växjö varav 16 personer på teknikavdelningen där vi arbetar med underhåll och ständiga förbättringar i produktionen. Nu söker vi Tekniksprångare!

Vi har ett brett område av kompetens som omfattar allt från reparatörer till ingenjörer. Det vi gillar bäst med vår arbetsplats är att alla vill hjälpas åt och vi arbetar målinriktat med att ständigt förbättra verksamheten.