Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Holmen

Svensk skogsindustrikoncern med verksamhet i många länder

Holmens  verksamhet utgår från skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av det. Vi tror på naturen, vi tror på tekniken och vi tror på möjligheterna som finns i mötet mellan dessa. När vi får naturen och tekniken att samspela kan vi göra framsteg som gynnar alla – såväl människor som miljö och samhället.

Våra hållbara produkter finns runt omkring dig varje dag, säkert utan att du tänker på det. När du njuter av solen på altanen, läser en deckare eller ett inredningsmagasin, eller öppnar en förpackning.

Inom affärsområdet Holmen Paper har vi jobbat med pappersproduktion i över 100 år. Även om vi lever i en digital värld är vi övertygade om att papper även i framtiden kommer att spela en viktig roll i samhället. Vi erbjuder innovativa, hållbara och resurseffektiva pappersprodukter av färsk träfiber som passar perfekt till böcker, magasin, reklam och förpackningar. Från våra två pappersbruk i Hallsta och Braviken når vårt papper kunder över hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping och idag består Holmen Paper av ca 850 medarbetare som producerar drygt en miljon ton papper varje år.

Behovet av duktiga ingenjörer är stort, både nu och i framtiden. Genom Tekniksprånget vill vi hjälpa till att visa upp vilka möjligheter det finns inom branschen, och hur inspirerande det är att arbeta som ingenjör. Vill du vara med och utveckla en hållbar framtid? Är du nyfiken på vilka möjligheter som träfiber skapar, och gillar du ett högt tempo i en internationell miljö med en produktion som rullar på dygnet runt, året runt? Då låter det som att Tekniksprånget hos Holmen är ett val för dig.