Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hultafors Group

Innovation och utveckling av världskända produkter

Att arbeta i ett internationellt företag med högkvalitativa produkter är mycket givande. Praktiken på Hultafors Group ger en bra start på karriären och en god inblick i vad en ingenjör inom våra olika produktområden får göra. Vi rekryterar med fokus på kapacitet och potential för framtiden.

Hos oss kommer du få vara delaktig i flera olika arbetsmoment. Du kommer att få en inblick i produktutvecklingsprocessen, från en idé, till hur en produkt utvecklas, produceras och tillslut blir en färdig produkt på lagret. Praktiken innebär du får utföra en del egna arbetsuppgifter, medverka i möten och delta i andra sammanhang för att få en bild av hur det är att arbeta i ett ingenjörsyrke hos oss.

Hultafors Group omfattar fyra produktområden: arbetskläder under varumärkena Snickers Workwear och Dunderdon, verktyg under varumärkena Hultafors och Fein, stegar och ställningar under varumärket Wibe Ladders samt skor med varumärkena Solid Gear & Toe Guard. Hultafors Group erbjuder ett brett sortiment av högklassiga och tillförlitliga varumärken för såväl återförsäljare som hantverkare. Alla varumärken inom Hultafors Group förenas i ett gemensamt mål: att ge hantverkare bästa möjliga funktion, säkerhet, skydd och produktivitet.

Vi erbjuder under hösten 2018 en praktikplats i Mörby, Stockholm, på produktutvecklingsavdelningen för varumärket Snickers Workwear,

Varmt välkommen med din ansökan!