Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ingenjörsfirman Rörkraft

Vi utvecklar framtidens hållbara tekniska ​​​​​​​lösningar redan idag!

Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling och med en strävan att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med sina kunder.

Vi har sedan starten 1998 varit ett bolag som växer tillsammans våra kunder och uppdrag. Företaget har lång erfarenhet av industri- och processanläggningar och utför tjänster inom rör- och anläggningsprojektering, hållfasthetsberäkning, processanalyser, byggnadskonstruktion samt el/automation.

Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer och ser med stor tillförsikt på framtiden. Rörkrafts team består idag av 60 kompetenta och trevliga medarbetare som genomför uppdrag i projektform via kontor i Stockholm, Lund och Karlshamn.

Varför Rörkraft?
Här får du en möjlighet att tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare arbeta för en felfri leverans och kundens bästa i spännande uppdrag. Rörkraft är en modern arbetsplats där man allt som oftast samarbetar över kontoren i olika uppdrag.

Genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande har Rörkraft en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare. Du välkomnas in i ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och man förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och här utbildar vi gärna varandra. Hos Rörkraft är närmsta chef, och snabba beslut, bara en armslängd bort.