Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Inmotion Technologies

Together we electrify the vehicle industry - for a sustainable future

Vill du praktisera på ett företag som utvecklar teknologi i framkant och samtidigt bidra till en hållbar framtid? Hos oss på Inmotion kan du få allt detta och dessutom arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som gärna delar kunskap och glädje dagligen.

Vi är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem och komponenter som hjälper våra OEM-kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar. Inmotion Technologies har utveckling och tillverkning av kraftelektronik i vår anläggning i Tyresö, söder om Stockholm. Inmotion tillhör Zapi Group med huvudkontor i Italien och med utveckling och tillverkning av produkter i Sverige, USA, Kanada och Kina.

Som praktikant hos oss har du möjlighet att få vara i hjärtat av vår verksamhet, nämligen i produktion. Det är här vi tillverkar våra invertrar som sedan skickas vidare till våra kunder runt om i världen.

Eller är du intresserad av att vara en del av R&D och vår testgrupp så finns även den möjligheten. Här sker utvecklingsprojekt från koncept till färdig produkt.