Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Källbergs Industri

En av de ledande leverantörerna av äggpulver på nationell och internationell nivå

Källbergs Industri AB är det lilla globala livsmedelsföretaget i Töreboda med hög kunskap om äggprodukter sedan 1945. I Törebodafabriken arbetar cirka 80 anställda och omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år. Cirka 70% av den tillverkade volymen går på export. Källbergs erbjuder kvalificerade äggbaserade produkter samt hel- och halvfabrikat främst till kunder inom majonnäs-, läkemedels- och bageriindustrin, företrädesvis i pulverform. Källbergs är världsledande inom flera områden. Kunderna är de flesta större livsmedelsproducenterna och företagets produkter ingår i många välkända varumärken.

Företaget präglas av öppen atmosfär och befinner sig i en positiv och framåtskridande anda där teamkänslan är viktig och möjligheten att påverka är stor. Företaget ingår i den danska koncernen Danæg som även äger bland annat svenska Kronägg. Totalt har koncernen ca. 360 anställda och omsätter ca.2,8 miljarder.

Idag är behovet att effektivisera vårt förebyggande underhåll stort. Vidare behövs bl.a. kontroll av reservdelslager samt dess lagervärde. Källbergs Industri AB är inne i en omfattande tillväxtresa och vi söker dig som vill vara en del av denna resa.

Vi på Källbergs Industri AB jobbar med inbyggda system som kräver kompetens inom konstruktion, elektronik, mjukvara och testning, samt driver ett omfattande utvecklingsarbete i samarbete med företagets utvecklingsavdelning. All utveckling syftar till att ta fram hållbara och innovativa produkter som ska säljas globalt på världsmarknaden. Hos oss ser du helheten, från utveckling till färdig produkt. Allt under samma tak.