Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Metsä Board Sverige

A leading producer of premium fresh fibre paperboards

Vår fabrik i Husum är en integrerad kartong- och massafabrik som finns på 20 minuters avstånd med bil från Örnsköldsvik och 45 minuters avstånd med tåg från Umeå. Idag är vi cirka 720 anställda. Nu pågår det flera spännande utvecklingsarbeten som är viktiga för att vi ska bli ett helt fossilfritt bruk. Vi ökar även vår produktionskapacitet och självförsörjningsgrad av elektricitet.

Vi ingår i affärsområdet Metsä Board som är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. En föregångare inom hållbarhet och arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran som används i produkterna kommer från förnybar skog.

Vi är mån om att du ska trivas på Metsä Board Husum. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet. Du får arbeta på ett företag som investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle!

Låter det intressant?