Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Modul-System

Världsledande inom modulära inredningar för servicebilar

Modul-System är världens ledande leverantör av modulära inredningar för servicebilar. Vi ingår i Lifcokoncernen och huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg. Modul-System har dotterbolag i tio länder och vår produkt säljs i över 50 länder världen över genom vårt partnernätverk.

Våra auktoriserade återförsäljare (Service Centers) levererar nyckelfärdiga lösningar till kund, där bilen förutom inredning även är utrustad med exempelvis golv- och väggbeklädnad, belysning, lastsäkring och takräcken. Modul-System har många års erfarenhet av att producera lättviktsinredningar i stål och vi var först i branschen med att introducera ultrahöghållfast stål i vår produkt.  Nyckelord för oss är god kvalitet och hög säkerhet.

Lång erfarenhet är inte allt. Lika viktigt är förmågan att kunna tänka i nya banor samt att förstå kundernas behov och hur dessa utvecklas. Vi ser Tekniksprånget som en chans att träffa unga, drivna förmågor som kan bidra till vår verksamhet med nya synvinklar. Vi erbjuder samtidigt en möjlighet för dig att lära dig av vår långa erfarenhet.

Som praktikant hos oss i Mullsjö:
Arbetsuppgifter du kommer i kontakt med är processanalyser och mätning av produktionstider.
Framtagning av instruktioner för operatörer så de enkelt kan utföra sina jobb.
Du kommer att jobba en hel del i vårt affärssystem med uppbyggnad av strukturer för produktion.
Produktrevisioner är ett arbete som vi utför varje månad och som du kommer att jobba med.

Som praktikant hos oss i Mölndal:
Så vill vi att du har körkort (B-behörighet) samt kan Engelska i tal och skrift. Vi ser också gärna ett intresse för datorer och användning av olika mjukvaror. Arbetsuppgifter du kommer i kontakt med är :

  • Artikelhantering i vårt affärssystem (artikelupplägg).
  • Process och monteringsinstruktioner, både illustrationer, stillbilder och video.
  • Hantering av konstruktionsdata i vårt PDM system.
  • Support till vår test avdelning, hjälpa till vid riggning och dokumentation av tester.