Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Modul-System

Världsledande inom modulära inredningar för servicebilar

Modul-System är världens ledande leverantör av modulära inredningar för servicebilar. Vi ingår i Lifcokoncernen och huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg. Modul-System har dotterbolag i tio länder och vår produkt säljs i över 50 länder världen över genom vårt partnernätverk.

Våra auktoriserade återförsäljare (Service Centers) levererar nyckelfärdiga lösningar till kund, där bilen förutom inredning även är utrustad med exempelvis golv- och väggbeklädnad, belysning, lastsäkring och takräcken. Modul-System har många års erfarenhet av att producera lättviktsinredningar i stål och vi var först i branschen med att introducera ultrahöghållfast stål i vår produkt.  Nyckelord för oss är god kvalitet och hög säkerhet.

Lång erfarenhet är inte allt. Lika viktigt är förmågan att kunna tänka i nya banor samt att förstå kundernas behov och hur dessa utvecklas. Vi ser Tekniksprånget som en chans att träffa unga, drivna förmågor som kan bidra till vår verksamhet med nya synvinklar. Vi erbjuder samtidigt en möjlighet för dig att lära dig av vår långa erfarenhet.

Låter det intressant?