Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

MTEK Industry

Vi tror på människors förmåga att göra skillnad.

Vi tror på människors förmåga att göra skillnad. Därför har vi på MTEK en målsättning att förändra en hel industri genom digitalisering och automation. Nu mer än någonsin är det viktigt att hitta hållbara lösningar i tillverkningsindustrin, som möjliggör minskade avtryck i miljö, samt att förbättra tillvaron för den enskilda människan på sin arbetsplats.

Vi vill genom innovativ mjukvara ge företag och industri möjlighet att tillverka smartare, effektivare och billigare och samtidigt mer hållbart. Genom att digitalisera manuella processer, koppla ihop och koppla upp maskiner eller enheter och använda de tekniska innovationer som behövs, såsom analysverktyg, AI och AR, vill vi på MTEK skapa förutsättningar för den smarta tillverkning av produkter som framtiden behöver.

MTEK är ett bolag med säte i Alfta i Hälsingland, ett modernt kontor, omgivet av vacker natur och möjlighet till ett stort antal idrottsaktiviteter på fritiden om man så önskar. Vi tycker själva att vi har en skön atmosfär och kultur på MTEK, öppensinnig och kreativ, där alla får komma fram.

Låter det intressant?