Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nacka Kommun

Inte som alla andra kommuner, Nacka är bättre!

Nacka kommun präglas av visionen öppenhet och mångfald tillsammans med grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Här får du som medarbetare frihet och flexibilitet kombinerat med en trygg anställning och bra lön. Nacka kommun bygger en stad för framtiden. Antar du utmaningen? Välkommen till oss!

Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Vi är med i Tekniksprånget för att visa unga vår arbetsplats som är den största i kommunen. Här jobbar många med olika typer av yrken och möjligheterna är oändliga. Vi tycker också att unga människors perspektiv är viktiga i det vi gör och ser fram emot engagerade praktikanter! Många av våra chefer är också ingenjörer från början.

Som praktikant på Nacka kommun får du testa på varierande arbetsuppgifter och samtidigt jobba nära våra ingenjörer inom bland annat drift, trafik och bygg- och anläggning. Du får möjlighet att gå runt på flera olika enheter för att få en så bred bild som möjligt och därmed bilda dig en bra uppfattning av vad du tycker är roligast! Praktikplatsen ger dig en unik bild av allt en kommun gör och hur det fungerar inom området samtidigt som du kommer även få en inblick i den politiska processen.

En praktikplats med mer variation är svår att hitta!

Låter det intressant?