Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Osbybostäder

Bra bostäder för alla!

Osbybostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som är helägt av Osby kommun. Vi förvaltar cirka 700 lägenheter och ca 10 000 kvadratmeter verksamhetslokaler. Vi omsätter 53 MSEK per år och är cirka 15 anställda. Företaget har merparterna av de roller ett fastighetsföretag behöver ”inhouse” och besitter därmed en stor fackkunskap.

Bolaget är inne i ett expansivt skede med underhåll av det äldre fastighetsbeståndet samtidigt som vi ska producera nya attraktiva lägenheter. De kommande åren ska ca 300 av våra lägenheter renoveras så att de bibehåller sin standard många år framöver och vi har planer på att bygga upp till ca 100 nya bostäder i kommunen.

Som praktikant hos oss får du lära dig hur ett bostadsbolag fungerar och vad arbetet som ingenjör innebär i ett mindre bolag där det är nära mellan olika yrkesroller. Korta beslutsvägar och en mångfacetterad verksamhet gör att du kommer att kunna prova på olika roller. Det kan vara allt ifrån att medverka i planering av nya lägenheter, renovering av befintliga fastigheter eller olika frågeställningar i den dagliga verksamheten såsom rör, ventilation, värme, kyla, brand, lås och styr m.m

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av bygg- och fastighetsbranschen.