Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Quintus Technologies

Från världens första syntetiskt tillverkade diamant till flyg- och fordonsindustrin

Quintus Technologies är ett världsledande företag inom högtrycksteknologin. Quintus Technologies har en global verksamhet och försäljning med kontor i USA, Kina och huvudkontoret ligger i Västerås. Quintus Technologies har ca 250 medarbetare globalt varav ca 130 st arbetar på kontoret i Västerås och 40 st på verkstaden. Quintus tillverkar pressar för flexformning för SMT (Sheet Metal Forming), plåtformning inom flyg-, rymd- och fordonsindustrin och varm och kall Isostatic pressar för AMD (Advanced Material Densification), isostatisk pressning av avancerade material för flyg-, verktygs- och medicinindustrin.

Vi är ett företag baserat på drivna medarbetare, avancerad teknik samt forskning inom högtrycksapplikationer varför det är viktigt för oss att aktivt arbeta med utveckling av våra medarbetare likaväl som vi vill attrahera fler till industrin, gärna genom Tekniksprånget.

Hos oss får du arbeta i en internationell miljö, du får varierande arbetsuppgifter och en god inblick i företagets verksamhet. Du får främst arbeta med mekanisk konstruktion i 3D CAD, men även prova på produktutveckling och montering.

Låter det intressant?