Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Region Jämtland Härjedalen

Välkommen till oss!

Vill du göra skillnad på riktigt? Region Jämtland Härjedalens uppdrag är att ge hälso- och sjukvård till våra invånare och driva en god och nära vård i hela länet. Vi är en expansiv region som kan erbjuda spännande utmaningar inom såväl yrkesliv som fritid. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med drygt 4000 anställda som finns inom en mängd olika yrken.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med ca 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

Vår medicintekniska avdelning (MTA) bistår hela länet med att upprätthålla den medicintekniska säkerheten genom förebyggande och avhjälpande underhåll samt ger stöd till vårdavdelningar. MTA medverkar även vid upphandling, utbildning och användning av medicintekniska system och medicinteknisk utrustning. Som exempel arbetar vi med blodtrycksmätare, infusionspumpar, EKG-utrustning, övervakningsutrustning, respiratorer och mycket annat. Vi verkar också som tekniska konsulter åt vårdavdelningarna och är med i hela utrustningens livslängd, från inköp till avveckling. Du kommer att få vara med i det dagliga arbetet med medicintekniska utrustningar och bland annat hjälpa till med att utföra ankomstkontroller av ny utrustning, årliga kontroller och andra insatser. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ett nätverk som kan hjälpa dig framåt i din fortsatta karriär.

Låter det intressant?