Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Region Kalmar län

 

”Det häftigaste är att få se alla de olika verksamheter som Region Kalmar län innefattar, men också att se vilken stor variation av yrken och arbetsuppgifter som krävs för att allt ska gå ihop” berättar Kristina och Jonathan, tekniksprångare på IT-förvaltningen våren 2019.

Region Kalmar län är länets största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare, som alla arbetar tillsammans för att ge länets 243 000 invånare ett friskare, tryggare och rikare liv. De flesta av våra medarbetare arbetar inom olika vårdyrken, men bland våra 250 olika yrken finns även flera tekniker och ingenjörer som har hand om avancerad teknik och komplexa IT-system. Hos oss är det extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom det kan innebära skillnaden mellan liv och död. Därför har våra tekniker och ingenjörer en mycket viktig roll i verksamheten.

Vi är ständigt i behov av kreativa och kompetenta tekniker och ingenjörer, så det finns stora jobbmöjligheter inom vår organisation. Genom att göra praktik hos oss får du en inblick i ditt framtida yrkesval och praktisk erfarenhet, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter. Tekniksprånget är en av våra satsningar på att få in duktiga tekniker och ingenjörer, som vill ha ett meningsfullt och utvecklande arbete och vara med och rädda liv varje dag.

För mer information om praktik på Region Kalmar län och vad tidigare tekniksprångare sagt se här: Tekniksprånget på Region Kalmar län  

Varmt välkommen med din ansökan!

Låter det intressant?