Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Region Skåne

Hos oss gör du skillnad varje dag

Region Skåne är Skånes största arbetsgivare med 33 500 anställda. Tillsammans jobbar vi för Skånes invånare och för att skapa en livskvalitet i världsklass. Inom Region Skåne finns över 100 olika yrkesgrupper representerade. De flesta jobbar inom sjukvården men här finns också statsvetare, kulturvetare, trafikplanerare, världsledande forskare och ingenjörer. Hos oss finns goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Tillsammans jobbar vi för att medborgarna i Skåne ska vara nöjda med den service vi ger dem – en samhällsservice som ska vara lika för alla. Vår vision är att erbjuda Skånes invånare livskvalitet i världsklass. Region Skåne är en politiskt styrd organisation och bedriver verksamhet i ett icke-kommersiellt syfte. Du är välkommen till oss som praktikant för att utveckla våra verksamheter och göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Tekniksprånget ger oss en möjlighet att visa upp vår verksamhet samt visa på vilken spännande och viktig arbetsgivare Region Skåne är. Det är även en möjlighet för oss att möta unga och ta in era idéer i vårt vardagliga arbete. Vi kommer att ta emot praktikanter inom olika verksamheter och hoppas att just du vill söka till oss!

För att trivas hos oss tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Du gör skillnad. Varje dag.

Låter det intressant?