Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Region Uppsala

Vi skapar förutsättningar för ett gott liv i regionen!

Region Uppsala hjälper alla i länet att vara friska och må bra. Vi erbjuder en jämlik och jämställd hälso- och sjukvård präglad av hög kvalitet och stor omtanke. Vår samverkan med Uppsala universitet ger oss tidigt tillgång till ny kunskap som snabbt kan användas i vården. Vi skapar också förutsättningar för ett gott liv i länet genom kollektivtrafik, kulturliv och en hållbar regional utveckling. Vi är dessutom 11 000 medarbetare i 80 olika yrken.

Som praktikant på Akademiska sjukhuset blir du erbjuden något unikt. Vi är det stora sjukhuset i den lilla staden, med de internationella kontaktytorna och det personliga förhållningssättet. Här blir du en del av en verksamhet som erbjuder sjukvård och omvårdnad av högsta kvalitet med tillgång till de senaste framstegen inom medicinsk forskning. Vår vardag handlar om människor som lägger sina liv i våra händer. Det är ett stort ansvar och vi är stolta över den vård vi ger dem. Tillsammans gör vi livsviktig skillnad.

Vi är med i Tekniksprånget då vi vill göra dagens ungdomar medvetna om vilka fantastiska jobbmöjligheter det finns inom Landstinget i Uppsala län och Akademiska Sjukhuset.

Låter det intressant?