Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Scania

Teknik i yppersta världsklass

Scania genomgår nu en transformation från att enbart vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Självkörande, elektrifierade och uppkopplade fordon är vardag för oss nu och i framtiden!

Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem och under 2017 levererade vi lastbilar, bussar, industri- och marinmotorer och tjänster till ett värde av närmare 120 miljarder kronor. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder och har drygt 52 000 medarbetare. Scania ingår i Traton Group.

Praktik på Scania ger studenter en unik möjlighet att lära sig mer om Scania som företag och arbetsgivare. Vi får också möjlighet att lära känna dig!

Det är här Tekniksprånget kommer in i bilden! Vi vill erbjuda dig en spännande praktikperiod med chansen att prova på teknik i yppersta världsklass inom områdena IT / system- och mjukvaruutveckling, försäljningsverktyg samt processutveckling i de olika försäljningsstegen

Vi söker dig som vill utvecklas vidare inom ingenjörsyrket och ta ett framtida steg mot nya utmaningar. Du kan vara med och påverka inte bara din egen utveckling utan också vår omgivning och den värld vi lever i. Göra den mer hållbar och ren och lämna så lite avtryck på den som möjligt för eftervärlden.

Välkommen till Scania!

Låter det intressant?