Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Seco Tools

Metal Cutting Solutions

Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi har en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser. Seco Tools har ca 4 000 medarbetare i mer än 75 länder och är en del av Sandvikkoncernen.

Som Tekniksprångare får du genom din arbetsplats och en rad olika studiebesök kontakt med olika yrkeskategorier och en unik insyn i Sandvikkoncernen och vad vi gör. Vi vill visa vad vi erbjuder våra nuvarande och kommande medarbetare, men också förstå vad ungdomar efterfrågar hos en arbetsgivare.
Inom Seco Tools finns en mängd yrken och några exempel är materialspecialist, automationsingenjör, förändringsledare, inköpare, konstruktör, logistiker, processutvecklare, produktionsledare, projektledare, energisystemingenjör, IT-arkitekt, systemutvecklare och utvecklingsingenjör.


Vi söker dig som är initiativrik, visar på engagemang och är målinriktad. Välkommen med din ansökan.

Låter det intressant?