Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sherwin-Williams

Kan vi hjälpa dig att ta reda på om du är en framtida ingenjör?

Hos oss kan du pröva rollen som Utvecklingsingenjör inom kemi eller Processingenjör inom produktion.

Sherwin-Williams grundades för 150 år sedan i USA och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling och försäljning av färg, lack och bets med över 47.000 anställda. I Sverige är vi ca. 330 medarbetare på tre platser, Märsta (Stockholm), Bellö och Nässjö (Småland).

Våra utvecklingsingenjörer arbetar tillsammans med våra tekniska säljare, i nära samarbete med kunden, för att erbjuda innovativa ytbehandlingar. Hos Sherwin-Williams är det viktigt att kunna se nya lösningar, vare sig det gäller en ny produkt till en kund eller ett nytt sätt att jobba inom produktionen. Vårt företag är globalt och vi har mycket kontakt med våra kollegor runt om i världen. Tillsammans jobbar vi för att bli ännu effektivare och snabbare, det kräver teamwork, flexiblitet och intresse för utveckling.

Under din praktik hos Sherwin-Williams kommer du att självständigt och tillsammans med andra utföra tester och laborationer, du kommer att genomföra mätningar och presentera resultat, du kommer att kommunicera med kollegor runt om i europa, du kommer att jobba med våra säljare och träffa våra kunder. Du kommer helt enkelt få en bild av vad det är som gör Sherwin-Williams unikt och samtidigt ta reda på om det kan vara en del av din framtid.

En praktik hos Sherwin-Williams passar dig som funderar på att utbilda dig till kemist eller processingenjör och som skulle vilja arbeta i en verksamhet där du är nära kunden var du än är i organisationen. Gillar du dessutom när det händer mycket, tycker att det är kul att arbeta i grupp samt uppskattar att se praktiskt resultat av ditt arbete då ser vi fram emot din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant?