Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stockholm Exergi

Vi utvecklar lösningar för att sakta ned den globala uppvärmningen och skapa en hållbar energiförsörjning för Stockholm

Stockholm Exergi är ett energibolag som producerar och distribuerar fjärrvärme, fjärrkyla och el till Stockholmarna. Vi utvecklar lösningar för att sakta ned den globala uppvärmningen och skapa en hållbar energiförsörjning för Stockholm. Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad. Vi är nyfikna, initiativrika och ansvarsfulla. Hos oss kan du omvandla din energi till en hållbar framtid.

Med gemensam kraft gör vi skillnad. Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar. Som en del av vår gemensamma kraft ger vi dig förutsättningar att få ut det mesta av din energi. Det innebär att du kan påverka din vardag, bredda eller fördjupa dina kunskaper eller helt byta spår. Vi gör allt vi kan för att frigöra din kraft – för din och Stockholms skull.

När du gör praktik hos oss är du en lika värdefull del av teamet som alla andra. Du förväntas leverera hög kvalité, utveckla dig och dina färdigheter samtidigt som du får en unik chans till mentorskap av dina kunniga kollegor. Du som blir antagen på praktik hos oss blir det för att vi ser en stor potential i dig, och en möjlighet till en värdeskapande utveckling både för dig och för oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Låter det intressant?